Infosessie “Conventie psychologische functies in de regio Herkenrode” + Algemene Vergadering

De psychologenkring Herkenrode nodigt u uit voor het volgende netwerkevent op 9 juni. We combineren een toelichting over de psychologische conventie door onze nieuwe lokale coördinator GGZ Isabel Masschaele, met ruimte voor vragen hierover. Het netwerk Reling heeft nog steeds wat ruimte in zijn contingent en we roepen alle collega’s om gebruik te maken van deze infosessie indien je nog met specifieke vragen of twijfels zou zitten betreffende de conventie in Limburg. Tevens zullen er 2 collega’s die reeds deelnemen aan de conventie ook getuigen over hoe het loopt. 

Maar we starten de avond met onze korte AV. Jullie ontvingen een meer uitgebreide uitnodiging eerder, die zien jullie hier nog eens.

19.30u AV

20.00u toelichting instappen conventie door lokale coördinator GGZ Isabel Masschaele + ruimte voor vragen

21.30u afsluiten met hapje en drankje

Locatie: in het bezoekerscentrum Kiewit (Putvennestraat 112). Dat is dit gebouw, en de ingang is ’s avonds langs de achterkant te vinden. 

Deelname is gratis doch gelieve wel even in te schrijven:

IK SCHRIJF ME IN 

Oproep: de conventie toont meer dan ooit het belang van de kring,  we hopen dan ook op een frisse wind door de huidige bestuursploeg. Stel jij je kandidaat voor de komende bestuursperiode? Contacteer gerust de huidige bestuursleden!