Lid worden?

De psychologenkring Herkenrode kende een officiële start in 2017 met een aantal vrijwillige collegae. Naast de samenstelling van een dagelijks bestuur, startten enkele werkgroepen op en zette de kring de eerste stappen in de zorgregio.

In 2018 willen we inzetten op een grotere bekendmaking, maar ook de gelegenheid scheppen om kennis te maken met de psychologenkring.

Omdat niet iedereen in de gelegenheid was op deel te nemen aan de opstart, nodigen wij u graag uit op onze Voorjaarsreceptie op 2 maart te Natuurpunt (Kiewit). Verdere info kan u hier vinden. Een uitgelezen kans om collega’s te ontmoeten, van gedachten te wisselen en kennis te maken met onze psychologenkring. Aansluiten bij de kring is die avond zeker mogelijk. Bent u nu al overtuigd, dan verwelkomen we u graag als lid!

 

We kunnen u al mededelen dat het lidgeld van de psychologenkring 25 euro kost, en dat deze in mindering kan gebracht worden bij de inschrijving bij de VVKP, aangezien we een groepsinschrijving hebben kunnen onderhandelen met de vereniging. U ziet, een eerste voordeel is reeds een feit.  Geen nood als u zich reeds geregistreerd heeft, dit kan ook post hoc nog in orde gebracht worden. U stuurt dan alvast een mailtje naar: bestuur@psychologenkringherkenrode.be

 

Wil je lid worden van de Regionale Psychologenkring Herkenrode, BFP en VVKP, stort dan het verschuldigde bedrag voor uw lidmaatschap BE53 0689 0807 7853.

Indien u reeds lid bent van BFP en VVKP en lid wil worden van onze kring, stuurt u hiervan een bewijsje door naar bestuur@psychologenkringherkenrode.be, dan maken wij uw lidmaatschap in orde.

Om het makkelijker te maken, voorzien we hieronder de verschillende tarieven die gehanteerd worden voor een BFP/VVKP-lidmaatschap.

 

Categorie Omschrijving VVKP BFP   Totaal
Gewoon Licentiaat of master in de klinische psychologie 95 90 185
Gewoon – pas afgestudeerd Licentiaat of master in de klinische psychologie, tot drie jaar na afstuderen 95 25 120
Gewoon – samenwonend Partner is ook lid van BFP 95 65 160
Werkloos Geen tewerkstelling 95 35 130
Aspirant zonder TKP Student master de in psychologie 0 0 0
Aspirant met TKP Student master in de psychologie 25 0 25
Gepensioneerd met titel Gepensioneerd met behoud van titel psycholoog 95 90 185
Gepensioneerd zonder titel Gepensioneerd zonder behoud van titel 95 90 185
Geassocieerd Geen voorwaarden 95 90 185

 

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

twee + vijftien =