Opstart divisie psychotherapie binnen VVKP

(voor psychologen namens VVKP)

Zoals aangekondigd op onze AV zal binnen VVKP een nieuwe divisie opgestart worden, namelijk de divisie psychotherapie. Meer info over de achtergrond en doelstelling van deze divisie vinden jullie via deze link : http://www.vvkp.be/opstart-divisie-psychotherapie

Er zal de komende periode belangrijk werk weggelegd zijn voor deze divisie, als denktank rond de praktijkvoering van psychotherapie en het ondersteunen van de RvB in zijn standpunt en beleid hierin.

Bij deze een warme oproep naar degenen onder jullie en jullie kringleden die zich getriggerd voelen om hierin een actieve en proactieve bijdrage te leveren, om mee aan te sluiten.

Alvast leuk om weten, dat we de kans hadden dit afgelopen week al even mee te geven aan BWP en dat er al een aantal kandidaten zijn, die lid zijn van beide verenigingen om de nieuwe divisie te versterken !

Overigens vinden jullie intussen ook al meer info over enkele van onze andere divisies online : http://www.vvkp.be/divisies#overlay-context= (er ontbreken er wel nog enkele – zoals de divisie voorzieningen, maar ik vermoed dat die kortelings aangevuld worden “Rome wasn’t build in a day” )

Vriendelijke groeten

Iris Van Den Brande (VVKP)

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

achttien − 14 =