SAVE THE DATE PERINATALE NETWERKEN

De zomervakantie is al gestart, maar voor wij onze strandlakens inpakken en onze valiezen klaarzetten willen we jullie nog even enkele data voor het najaar meegeven.
We geven ook alvast mee welk ‘thema’ waar aan bod komt in welk perinataal netwerk. Dit thema werd meestal door het netwerk zelf aangereikt, en in sommige gevallen uitwerkt door een werkgroep en is op dit moment overal nog ‘onder voorbehoud’. Uiteraard blijft het een netwerkmoment, geen vorming, en staat kennismaking, uitwisseling en netwerking centraal.

Perinataal Netwerk Maasland: 10/10/2019 – 10uThema: middelengebruik tijdens de zwangerschap (ism CAD – Ligant)
Perinataal Netwerk Regio Hoofdstad (Parho): 15/10/2019 – 12u Thema: screening en detectie kwetsbare zwangeren, ‘perinatale’ sociale kaart (ism Ligant)
Perinataal Netwerk ZOLim (zuidoost Limburg): 14/11/2019 – 10u  Thema: screening en detectie kwetsbare zwangeren, ‘perinatale’ sociale kaart (ism Ligant)
Perinataal Netwerk West Limburg: 26/11/2019 – 10u  Thema: middelengebruik tijdens de zwangerschap (ism CAD – Ligant)Perinataal Netwerk Haspengouw (NIEUW!): 28/11/2019 – 11u30 Thema: 1e kennismaking, brainstorm noden en verwachtingen Perinataal Netwerk


Je kan je reeds vrijblijvend aanmelden voor bovenstaande perinatale netwerken, maar een definitieve uitnodiging volgt uiteraard nog! Aanmelden via info@zwangerenbevallen.be met vermelding van welk perinataal netwerk en de datum. 

Ter info: het is de bedoeling dat men niet kiest op thema, maar inschrijft voor het perinataal netwerk dat het meest aansluit bij je werkregio (regio’s zijn gelijklopend met eerstelijnszones, muv West limburg, hier zijn de 2 eerstelijnszones samengenomen).Het doel blijft elkaar leren kennen en gericht kunnen doorverwijzen. Als een thema van een andere regio je erg aanspreekt, laat het ons zeker weten. Wie weet staat dat al op de planning om ook in die regio aan bod te laten komen, en zoniet kunnen we bekijken of dat een thema kan zijn voor een van de volgende netwerkmomenten. 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

zeventien − 7 =